Vigtig information

Slagelse-afdelingens optagelsesbetingelser for medlemsskab:
Foreningens formål er at styrke nationens interesse for søværnet og søfarten, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personer, der er, eller har været, tjenestegørende under Orlogsflaget, eller har, eller har haft, ansættelse til søs.

Kontingent:
Kontingentet er kr. 350,00 pr. år, og som medlem modtager du 6 gange om året tidsskriftet "UNDER DANNEBROG", der udgives af DANMARKS MARINEFORENING.
Du modtager ligeledes, 4 gange årligt, medlemsbladet "Mastekranen", der er SLAGELSE MARINEFORENINGS husorgan.

Som medlem har du hver lørdag adgang til marinestuen, evt. sammen med en eller flere ledsagere.
Du kan spise frokost, hvori indgår en lun ret, den første lørdag i hver måned for kr. 50,00 pr. person - HUSK tilmelding.
På alle andre lørdage kan der købes frisksmurt smørrebrød i kabyssen ( 3 stk. kr. 25,00 ). Du er også velkommen til selv at medbringe mad og nyde den i Marinestuen.

Marinestuen er åben hver lørdag fra kl. 11.00 til kl. 15.00. - Undtagelser se Aktivitestplanen.

Marineforeningens bestyrelse