Vigtig information pr. 1. januar 2019

Slagelse-afdelingens optagelsesbetingelser for medlemsskab:
Foreningens formål er at styrke nationens interesse for søværnet og søfarten, samt at vedligeholde forbindelsen og kammeratskabsfølelsen mellem personer, der er, eller har været, tjenestegørende under Orlogsflaget, eller har, eller har haft, ansættelse til søs.

Kontingent:
Kontingentet er kr. 350,00 pr. år, og som medlem modtager du 6 gange om året tidsskriftet "UNDER DANNEBROG", der udgives af DANMARKS MARINEFORENING.
Du modtager ligeledes, 4 gange årligt, medlemsbladet "Mastekranen", der er SLAGELSE MARINEFORENINGS husorgan.

Som medlem har du hver lørdag adgang til marinestuen, evt. sammen med en eller flere ledsagere.

Du er velkommen til selv at medbringe mad og nyde den i Marinestuen.

Marinestuen er åben hver lørdag fra kl. 11.00 til kl. 15.00. - Undtagelser se Aktivitestplanen.

Marineforeningens bestyrelse